Diensten aanbod

Hieronder vind U een overzicht van onze aangeboden diensten.

Ons dienstenaanbod

Aangeboden diensten van Sander Boudewijn

Onze dienstverlening is divers en wordt aangeboden aan zowel ondernemers als particulieren. We inventariseren de wensen van cliënten en proberen een zodanige dienstverlening tot stand te brengen die het beste bij hen past.

Startende ondernemers Als (aankomend) startende ondernemer is/gaat er veel voor u veranderen. De inkomensgarantie zoals in loondienst is vervallen en u bent nu zelf verantwoordelijk voor uw inkomsten.
lees meer....

Belastingzaken De wetgevingen wijzigen continue. Daarom is het belangrijk om een goed administratiekantoor in de arm te nemen die voor u kijkt naar wat er voor u mogelijk is en op voorhand met u mee denkt.
lees meer....

Jaarrekening De jaarrekening geeft een duidelijk beeld van het resultaat van een verslagjaar. Omzet en kosten kant worden duidelijk inzichtelijk gebracht. De balans laat de status van uw onderneming zien per datum 31-12 van elk jaar.
lees meer....

Oprichten BV's Het is per ondernemer verschillend waar de grens ligt om uit de eenmanszaak te stappen en in de BV te komen. Het omslagpunt is afhankelijk van o.a. uw hypotheek en uw gewenste DGA salaris.
lees meer....

Particulieren De jaarlijkse terugkerende "aangifte inkomstenbelasting" is voor de meesten een lastige opgave. Ondanks dat de belastingdienst deze steeds meer voor u invult dient u deze erg goed te controleren.
lees meer....

Administratie Als ondernemer wilt u zich veelal volledig bezighouden met uw eigen bedrijf.
Verplichtingen waar u zich graag minder mee bezig wilt houden maken echter ook deel uit van het ondernemerschap.
lees meer....

Loonadministratie Bij Sander Boudewijn Finance & Administration is het mogelijk om de loonstroken naar uw medewerker(s) te laten mailen. Hierdoor hoeft u niet elke maand deze te printen en te versturen. U ontvangt zelf ook de digitale versies hiervan.
lees meer....

Overige diensten Als u geld en tijd wilt besparen en zich volledig wilt kunnen richten op de kernactiviteit van uw bedrijf, dat is het ondernemen, dan kunt u uw financiële administratie met een gerust hart aan ons toevertrouwen.
lees meer....